Rendezvények

A Vízisporttelep közvetlenül a Duna soroksári mellékágának a partján helyezkedik el. Bár közvetlenül a Duna mellett van, jól zárható kerítése a kisgyermekes családok számára is biztonságos kikapcsolódást tesz lehetővé. A terület adottságai miatt a telep kiválóan alkalmas kisebb nagyobb, családi, baráti vagy akár nagyobb szabású céges, esküvői stb. rendezvények lebonyolítására. Különleges élményt nyújt a Vízisporttelepen bérelhető sárkányhajó, amelyhez kormányost és igény szerint dobost a hajó tulajdonosai biztosítanak. Lehetőség van a szabadtéri sütésre, főzésre (bográcsozás, grillparti stb.), de catering szolgáltatás is megvalósítható a helyszínen. Rendezvényszervezésben jártas munkatársaink révén, nemcsak a helyszínt tudjuk biztosítani a különböző eseményekhez, hanem a szervezésben és a lebonyolításban is készséggel állunk rendelkezésükre.

Rendezvényekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink:

Animáció

Vállaljuk rendezvények, sportnapok megszervezését, lebonyolítását animátorok (rekreációs szakemberek, testnevelő tanárok) segítségével. Az animáció költségeiről az egyedi igények figyelembevételével tudunk ügyfeleinkkel megállapodni.

A rendezvények szolgáltatási díjára minden esetben a konkrét igények egyeztetése után (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb.), tudunk árajánlatot adni.

 

 

A rendezvényekkel kapcsolatos szolgáltatásokra minden esetben a konkrét igények egyeztetése (a rendezvény jellege, területigény, műszaki feltételek, stb) után tudunk árajánlatot adni.

A rendezvényekkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal Kérészi Emeséhez a 06-20/262-7960-as telefonszámon, vagy a mernok@eltesport.hu e-mail címen.