Bemutatkozás

Milyen lehetőségeket kínál a Vízisporttelep a sportolni, pihenni vágyóknak?

Az ELTE Vízisporttelepe közvetlenül a Duna soroksári mellékágának partján található, így adottságai mind a vízisportot űzőknek, mind a víz partján pihenni vágyóknak, kempingezőknek ideális. A 2010 őszén felújított, új stéggel és megszépült környezettel rendelkező sporttelepet zárható kerítés határolja el a víztől, így kisgyermekes családok számára is biztonságos. A hajótároló hangárban lehetőség van hajók tárolására hosszabb-rövidebb időre is. Hajóval nem rendelkező vendégeink pedig a helyszínen bérelhetnek 3-4-5 fős kenut, vagy 1-2 személyes kajakot. A Vízisporttelep területén sátorhely is bérelhető.
 

Szolgáltatásaink díjairól az árak menüpont alatt bővebb információt kaphatnak. A hajókat mindenki csak a saját felelősségére, megfelelő vízi-jártassági vizsgával használhatja.

A terület akár kisebb összejövetelre, akár nagyobb családi- vagy céges rendezvényre is alkalmas. Lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, vagy akár catering szolgáltatás igénybevételére is. Bővebben tájékozódhat a rendezvények menüpont alatt.

Különleges élményben lehet része azoknak, akik sárkányhajót bérelnek a vízisporttelepen. A sárkányhajóhoz kormányost is biztosítanak, így garantált a biztonságos és szakszerű hajózás és a gondtalan kikapcsolódás. A sárkányhajó minimum 16-fővel bérelhető, egyszerre maximum 21 fő utazhat. A szolgáltatási díjakról az árak menüpont alatt tájékozódhatnak. Igény szerint a helyszínen mentőmellény is bérelhető.
A sárkányhajó bérlésével kapcsolatban bővebb információt kaphatnak a 20/934-8330-as vagy a 20/479-6700-as  telefonszámon.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseikkel, igényeikkel keressék bizalommal a Vízisporttelep gondnokát, Kissné Kaponya Krisztinát a 06-30/868-0310-es telefonszámon.